Mitt sista inlägg 2008


Heej!

Jag hann aldrig skriva ett till inlägg igår, för att jag satt aldrig på datan:) Same shit..
Jag har precis kommit hem, för att jag har varit och handlat lite till nyår som är SNART!!:D
Det är många som har frågat mig vad jag ska göra på nyår, och vad jag har för planer:) Så, jag berätta vad jag sak göra:)
Jag ska fira nyår med min släkt, vi kommer äta mat och göra olika grejer, vi kommer gå ut smälla Fyrverkerier sen kommer vi tillbaka och forsätter:) Jag tror att det kommer bli så! Det låter tråkigt men det kommer  bli jätte roligt:)!
Vi kommer vara runt 15-20 sådär typ, och vi firar hemma hos oss:D Det ska bli jätte roligt jag kommer att lägga in lite bilder och skriva lite on nyår imorn, så jag kommer inte skriva fler inlägg efter det här, eller jag kanske sriver ETT inlägg till bara men annars tror jag att jag inte kommer hinna, och jag ska försöka ha så kul sm möjligt så jag kommer nog glömma skriva ett inlägg till:)!  Så vi hörs imorn eller senare♥ Vi får se:)!

Hare bra allihop och Gott Nytt år!!♥

//eemmaa

Snabbt inlägg..

God morgon!:)

Det kanske inte är morgon direkt, men för mig är det för att jag har precis vaknat:)

Jag vaknade genom att min mamma väckte mig, hon hade kommit från jobbet hem till oss med en kollega.. Hon hade rast så därför kom hon och väckte oss(mina syskon och mig) hon har inte så långt bort från jobbet heller:) Hahah
Jag somnade halv3 igår, inte konstigt att jag fortfarande är trött:) Jag har inte ätit frukost än, men jag ska äta det när jag har skrivit klart mitt inlägg:) Nu sitter jag och tittar ut genom fönstret, och tänker vart all snö är kan det inte komma nån gång  i Stockholm?! Jag älskar verkligen vinter, jag fyller också år när det är snö, men det här året var det inte snö:(
Synd men det kommer snö i januari och februari iaf:) Aja
Juste imorn är det nyår!:) Jag måste skriva mina nyårslöften, jag tror inte det kommer gå bra för mig!! Háhaha
Men jag skriver mina nyårslöften sen i bloggen om jag hinner skriva ett till inlägg idag, det kommer jag säkert:) Hahah
Nu måste jag äta frukost sen ska jag hoppa in i duschen, sen kanske jag hittar på nått med nån kompis, eller så sitter jag bara hemma..

Hare bra!!

//eemmaa


låt sen jag var liten:)

Jag vet att den här är skiit gammal, men jag gillade den jätte mycket när jag var liten:) Ibland önskar jag att blir liten igen:( Det var tiderdet!!

 
Jojo- Too Little Too Late
Jag verkligen lyssnade på den skiit mycket när jag var liten:) Den är ganska bra fortfarande:)!

Sockerkaka:)!

 
Heej!!

Jag vaknade kl.12.00 idag, det är inte första gången men jag skulle promenera med Armin kl.10 men för att jag vaknade så sent så promenerade vi halv två hahah. Nu är jag hemma hos armin vi sitter och snackar lite:)
Jag bakade sockerkaka med armin nyss också nu är den i ungnen så vi väntar tills den är färdig:)
Armins pappa och hans bror (Aldin) ska på cup kl.19 så vi kommer vara ensamma med hans mamma:) Aldins sista match är klockan ett på natten!! Hur orkar de igentligen  spela matcher hela dagen till klockan ett, det är fan sjukt!!
Aja skit samma: ) Skulle igentligen vara med eleonora idag(eleonorar.blogg.se) men så blev det inte, så nu är jag med Armin han är också rolig att vara med tro mig:) Nu måste jag dra ska hänga med Armin lite innan jag går hem!:)




Bild på vår sockerkaka i ungnen:) Mmm, det ska bli sååå gött:)!
Hare bra!♥//eemmaa

Shulululu allihop:)


Hur är det med er??:) Jag mår perffekt!!
Jag vet inte varför men jag är såå glad.. Kanske för det är nyår snart kanske för andra privata saker:)!
Jag var i stinsen idag, jag visste inte att jag och mina föräldrar skulle dit jag hade inte ens tagit på mig jeans!
Jag hade mjukis byxor på mig och en tjocktröja, mamma sa att vi skulle till willys och handla, jag behöver inte klä upp mig när jag ska handla eller? Så jag visste inte att vi skulle dit, men jag gick dit iallafall:)
Hahah same shit:) När jag sitter och tittar på tv, det enda jag hör är människor som skjuter upp fyrverkerier NU...
Åhh jag orkar inte vänta på att nyår kommer!! Fyrverkerier, god mat, lite presenter, fullt hus med kusiner!!:) Hur kul är inte det?? Hahah 
   Vi var och handlade lite mat idag för nyår, och vi köpte fyrverkerier igår:) Jag träffade dinas pappa(min kusins pappa) i stinsen han berättade att han hade köpt skit många fyrverkerier, han och min lillebror snackar om fyrverkerier hela tiden så vi ska se vad han har och komma med:P
Mina föräldrar har gått till min faster, så bara jag och min lillebror är kvar:) Juste one tree hill började inte idag! Konstigt:s Jag som väntade länge på att det skulle komma, och så kom det inte! Tråkigt:(


  
Armin♥ Snygging kusin:)                                               Dina♥ Kusin:)

   
Sibela♥ Syster:)                                                    Och lite fyrverkerier såklart♥

Det här är bara NÅGRA som jag kommer fira nyår med:) Min faster kommer, farbror, min kusin med hennes familj, min andra kusin med hennes familj:) Så det fattas ungefär 20hahah Fast mina kusiner Anita och Sara KANSKE kommer efter klockan 12 iaf vad Sara sa men vi får se:)

Hare bra så länge♥//eemmaa


Heej


Nu är jag tillbaka från att ha varit lite överallt:)
Jag var aldrig i vwntrum som jag skulle vara, för att när vi kom till centrum så sa min pappa att vi skulle till elgiganten,
så vi gick dit, fast vi köpte inget... Sen gick vi till JULA och JYSK mamma köpte nått där, men det är typ saker som jag inte behöver lägga bilder på för att det var inte kläder jag köpte utan mamma köpte nått till henne(ni vet vad mammor köper i jysk) Japp.. Nu sitter jag bara och tar det lungt:) Har ni haft det bra??

Jag snackade med min mamma hos vem vi ska fira nyår hos det här året, för varje år firar vi antigen hos oss, min farbror eller faster, men det här året ska vi kanske hyra en lokal och fira med flera andra av mina kusiner så det blir roligare:)
Men det ska bli roligt att se vad det blir men jag har en nyårs - klänning så jag behöver inte oroa mig för det:)

Nu måste jag dra..
Hare bra♥//eemmaa

Mellony-You and me(Andy Harding Radio Mix)


Bästa låten!! Lyssna på hela,den har bästa basen också om ni har bas hemma lyssna då!!



I love to you, You love to me
Come to me, I said it free
Open up to me I think of love
Yeah, we can be just you and me
Your hart is shine, in to the dark

The party is only one for me not the girls on MTV

What´s up?:)


Heej!!

Jag har inte ont i halsen längre woho:)
Det känns som om jag vaknade för typ 6timmar sen, men jag vaknade bara för 2timmar sen.. Jah skulle vakna tidigt för att promenera men jjag glömde göra det min mamma vaknade tidigt fast hon väckte inte mig!:@ hahah japp..
Har duschat gjort men iordning, så nu ska jag dra till centrum IGEN hahah:P
Ska gå med min mamma och min syster, vi ska nog bara gå runt lite vi kanske hittar nått som vi köper:)
Jag tänkte bara skriva ett kort inlägg om vad jag ska göra idag, eller jag ska inte vara i centrum hela dagen nån timme
bara sen kanske jag hittar på nått annnat:)

Skriver lite senare när jag kommer hem, om jag köper nått kanske jag lägger in en bild:)
Hare bra så länge/eemmaa♥

Dagens

Whaat`´s up??

Dagens humör: Normal
Dagens klädsel: Mjukisar,tjocktröja(sitter bara hemma ingen ser mig)
Dagens köp: Tunika, bh
Dagens borde: Promenera
Dagens godaste: Mammas middag
Dagens vill ha: mycket :)
Dagens längtan: Sommar 09/Sandzak
Dagens person: Eleonora<3
Dagens roligaste: Mamma:)hahh
Dagens saknad: mina vänner
Dagens tråkigaste: Min lillebror:p
Dagens finaste: Många!!
Dagens mående: Helt okej,bara lite ont i halsen:)

Hare Bra♥//eemmaa


Jag vet...

Heej!! Jag vet att jag inte har skrivit i min blogg på JÄTTEEE länge, men det är för att jag har varit sjuk de senaste dagarna!! Jag har inte orkat ta mig upp från soffan.. Så ni som har skrivit att min blogg är tråkig och att jag ska skriva mer, läs den inte då, så är det bara!! Aja nu snackar vi inte mer om tråkiga saker och dåliga:) Hoppas ni har haft det bra:) Jag har bestämmt mig att gå ner i vikt, vad tror ni?? igår vaknade jag tigigt för att promenera med min pappa och syster, det kändes så sköönt ska forsätta göra det:) Jag verkligen MÅSTE gå ner tycker jag.. Nu hoppar vi över till nått annat:) Jag tycker att jag byter ämne så fort HAHHA jag snackar om nått, sen jag snackar om nått annant konstigt:s men ska sluta med det HAHAHAHA:) Köpte en klänning/tunika från ginatricot idag det är fakriskt både och kan man säga, mamma ville att jag skulle följa med henne till centrum, var lite i affärer så jag hittade den tyckte att den var snugg så jag köpte den:) Har inget speciellt att snacka om faktiskt:p Det var bara det att skriva om:) Jag är faktiskt hos min kusin nu så jag måste vara lite med de nu innan vi går hem,så att de inte tror att jag inte vill vara med de:P Ha en bra kväll!!

:)

Heej!

Har haft så tråkigt hela dan, förutom när nikita kom hem till mig då det blev lite roligare:)
Jag tittade faktiskt på en film idag den var ganska sorlig men fortfarande rolig den heter typ Nanny Daieris nånting sånt, det handlade om nån nanny som skulle ta hand om en lite pojke för att hans mamma inte tog hand om honom och hans föräldrar bråkar jämt,och den här nannyn typ hjälper till och så blir det mycket bättre och sen så blir de typ som en vanlig familj, men hans mamma var fortfarande ltie bitchig hon shoppa hela tiden gick på solarium och såna grejer.. Men den var skiit bra iaf :D
Jag var faktiskt i centrum idag, min pappa skulle köpa nån mobil till mig och min syrra för vi klagade ganska länge på att vi ville ha en ny mobil, så han frågade oss men vi ville inte ha med abonemang , men det dyker säkert upp en ny:)
det dåliga var att det var en samsung och att det var abonemang, men man kunde ha comviq kompis
men när min comviq åker ut så kan jag inte l'ängre ha det. Så jag valde att inte köpa den de kommer t.o.m se vilka jag ringer och så det kommer ju hem räkning på papper  haha.. Och jag kan inget om samsung ens:) hahah

/eemmaa♥

Teest :) ...

Teest :)

A) Ta fram mobilen och gå in på kontakter
B) Håll inne neråt knappen i 5 sek sen släpp
C) Skriv vem det blev som svar på frågorna!

1) Jag heter: Arminchee
2) Jag gillar: Denise
3) Jag hatar: Frida.B
4) Jag är kåt i: Jessy
5) Jag är verkligen super kär i: Mikis
6) Snyggast i världen: Simona
7) Fulast i världen: Ana
8) Äckligast i världen: Big Homiie
9) Muppigast i världen: Dinchee
10) Tråkigast i världen: Mammas jobb
11) Jag ska satsa på: Olvee
12) Bästis: Strina Senada
13) Jag vill ha sex med: Amela
14) Hatar jag mest: Demira
15) Jag har en hemlighet med: Esme
16) Jag skäms över : Nikita

Alla stämmer inte! Ni vet vilka som stämmer:)

Hos min farbror

Heejsan!!

Är hos min farbror,hänger lite med släkten:D Min dag har varit som vanligt, suttit hemma tråkat:p
Sitter med armin och chillar lite:) Vi spelade "sing it " tyvärr så vann Armin:(
Har inget att skriva om faktiskt hhaha
aja tänkte bara slänga in ett kort inlägg:D

//eemmaa♥

Ryan Sheckler:)

  Han äger alla!! Han är också skiit  snyggxD
 Ryan Sheckler♥ / eemmaa

Har ni tänkt på det här??

Har du tänkt på alla gånger vi tjejer har blivit nertryckta av killar,
för dom menar att vi är det
svagaste könet?

Men hör här:
* Vi kan blöda i en vecka utan att dö
* Vi kan ge mjölk utan att äta gräs
* Vi kan bli våta utan att röra vatten
* Vi kan få benlöst kött att stå, hur många killar kan egentligen det?

det kallas girlpower, så tjejer kopiera nu!



Frisk!:)

Heej!

Jag har blivit frisk nu wohoo.. Har inte gjort någor speciellt än,
tänkte ringa min kusin armin om han ville komma, för han ringde igår och frågade
om han kunde komma ja ville så gärna att han skulle komma men jag ville inte smitta honom.
Jag var faktiskt påväg till centrum men jag ångra mig hahah.. Så nu är det bara jag och min
syster som är kvar hemma, mamma och pappa är i centrum:) Nu kan jag iaf röra på mig det kunde
jag inte igår hahah.. Skriver igen lite senare. Har inget att skriva om nu, kl är ju snart halv 2 så jag har
inte gjort nått än har inga planer heller:)

Hejdå!! Hare bra

xoxo ema♥


Sjuuk:'(


Heej!!

Idag har jag inte gjort något och jag tror inte heller jag kommer göra nått:(
Hade feber inatt, men det har gått över lite, nu har jag bara ont i huvudet, det snurar som fan i mitt huvud, när jag går upp känns det som om jag ska svimma.. Min syster är också sjuk men hon är inte lika sjuk, hon har bara ont i halsen. Skulle igentligen vara med min kusin idag (DINA) men tyvärr är jag sjuk.. Min homiie är också sjuk(eleonorar.blogg.se). Aja ska inte klaga mer:) Tittade nyss på Saturday Night Live, hahahah de är fett roliga..  Men nu sitter jag på datan och försöker att ha kul:D Måste gå nu...

Krya på er!! Hoppas ni inte blir lika sjuka som jag,
för det är inte kul att vara sjuk.. Men det vet ni säkert:)
Det går ett virus tror jag, för jag vet många som har feber nu:)


xoxo ema♥

Spelar guitar hero


Heej!!

Precis kommit hem från centrum:) Frida följde mig hem så ja tyckte när hon ändå har följt mig så kan hon lika gärna komma hem til mig. Så nu sitter min syster (sibelas.blogg.se) och frida (frizaz.blogg.se) och jag, vi tittar på tv och snackar lite:) Har försökt att lägga in bilder från mobilen men det funkar inte:s
Det vi gjorde i centrum var att först gick vi runt i centrum, köpte inget , sen fikade vi på waynes caffe. Sen letade vi efter en kille vet inte vad han heter men vi har sett honom förut och min kompis ville att vi skulle ta kort på honom men vi fick inte så bra kort på honom vi fick bara bakifrån, han såg oss bara en gång då han smaila ( vet inte hur det stavas smajla) men sen åkte han iväg med nån bil, så vi drog hem hahah:D Så nu sitter vi och snackar lite. Men nu måste jag dra jag ska lägga mat till min lillebror, för min mamma inte här eller min pappa.. Nån som vet om det finns nått på tv idag film? serie?:)

Hare bra!!

xoxo emma♥


Jullov!!:D


Heej!

Har precis kommit hem, nej nu ljuger jag. Haha nee men jag kom hem för typ 2timmar sen, har bäddat min säng diskat och städat mittt rum:) Så nu är jag lite fri, ska också träffa Frida för vi ska till centrum kl.2 och min syrra ska hänga med. Idag hade vi julavslutning!! WOHOO börjar igen 7januari haha:D Så jag är fri ganska länge.. Jag ska inte åka bort nånstans tror jag:s Aa men så har halva min dag varit:) Nu ska jag gå och käka lunch..

Hare så bra♥

xoxo emma

emiicaa.blogg

Hej bloggen, nu har jag skaffat en egen blogg som bara är min och som jag kommer att skriva i nästan varje dag, fast kommer kanske att kunna skriva nu varje dag för att skolan slutar imorn och då blir det jullov då kommer jag att kunna skriva :). och jag skulle bli så glad om ni kommenterar den. x)
skolan:
Idag var skolan rolig... hade spanska först och vi hade ingen lektion tydligen så vi spelade kort istället teknet och bubblan. sen på eftermiddagen hade jag sva med min Homiie eva-eleonora (www.eleonorar.blogg.se) och det var kul. På lunchen blev det lite flummigt för att jag, sibela (min syster), eva-eleonora och kullaporn spelade teknet och det blev flummigt. nej men nu måste jag iväg ha det bra så länge :) 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0